Overzicht van nieuwsberichten 2018

Open Podium: Borne zonder afval 12 november 2018

Hoe denken we in Borne over de toekomst van afval? Om kennis op te halen en te delen is er dinsdag 20 november in de raadszaal van het gemeentehuis een Open Podium over afval. Waarom willen we als gemeente bijvoorbeeld naar minder afval? Hoe kunnen we meer grondstoffen uit afval halen? Inwoners zijn van harte welkom om mee te praten.

Storing e-mailnotificatie 27 juni 2018

Misschien heeft u als abonnee van de e-mailnotificatie al gemerkt dat u geen bericht heeft ontvangen van de vergadering Politiek Beraad op 28 juni.

Lezing voor iedereen die wil weten hoe democratie eigenlijk werkt! 15 maart 2018

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Overal zijn debatten en hangen verkiezingsposters. Maar waarom is er geen bijeenkomst die gewoon simpel uitlegt hoe onze democratie eigenlijk werkt en waarom je als niet politiek actieve inwoner zou gaan stemmen?

Open Podium gaat niet over het IHP 29 januari 2018

In de media is enige discussie ontstaan over het open podium over opvang en onderwijs van morgenavond 30 januari om 19.30 uur in het Kulturhus. Het gaat tijdens die avond niet om het ter discussie stellen van het IHP, maar om de uitwerking van dat vastgestelde Integraal Huisvestingsplan.

Gemeente in gesprek over opvang en onderwijs 23 januari 2018

Ouders kiezen de opvang en het onderwijs van hun kinderen op basis van hun eigen wensen en behoeftes en die van hun kinderen. De gemeente wil graag aansluiten met de toekomstvisie voor de opvang en onderwijs aan kinderen van 0 tot 12 jaar. En gaat daarom graag in gesprek met ouders van deze kinderen op dinsdag 30 januari vanaf 19.30 uur in het Kulturhus in Borne.