Veilige schoolomgeving ’t Oldhof gerealiseerd

Met een wegversmalling en zebrapad op de Bornerbroeksestraat is er voor de leerlingen van basisschool ’t Oldhof een veilige oversteek gecreëerd. De veilige schoolomgeving wordt donderdag 3 november feestelijk in gebruik gesteld door wethouder Herman Mulder en voormalig verkeersouder Ingrid Kaal. U bent om 13.30 uur welkom hierbij aanwezig te zijn.

Het brengen en halen van kinderen naar school is sinds een aantal jaren anders dan met de bouw van de basisschool. Het verkeer in de omgeving is toegenomen en meer ouders brengen en halen de kinderen met de auto. Een pakket van maatregelen en afspraken hebben ertoe geleid dat de veiligheid van de kinderen weer op de eerste plaats is komen te staan.
Behalve de versmalling en het zebrapad is er een inrijverbod gekomen in het doodlopende deel voor de school en een fietserswachtplaats. Daarnaast heeft de school veel aandacht geschonken aan educatieve projecten rondom verkeer en veiligheid.

Donderdag 3 november om 13.30 uur is het feest voor alle groepen van ’t Oldhof. De jongste en oudste leerling zullen Herman Mulder en Ingrid Kaal helpen met het doorknippen van de linten. Aansluitend wordt er getoost met limonade op het schoolplein van ’t Oldhof.

We nodigen u uit hierbij aanwezig te zijn.

  • 31 oktober 2011
Terug